YOGA DAG FOR FOLKET 29. juni kl. 12:00

YOGA DAG FOR FOLKET

GRATIS YOGA
4 yoga sessions, med plads til dig og din krop. Kom glad, også selvom din krop er udfordret, vi har plads til alle.

 

Tilmelding: Ikke nødvendigt.
Forudsætninger: Ingen! Du er velkommen, øvet som uøvet og selvom du ALTID har holdt dig væk fra yoga.
Medbring: Evt vandflaske, tag en yogamåtte under armen og medbring et tæppe.  Vi har lidt grej til udlån. Først til mølle.
Påklædning: Blødt og rart tøj, gerne lag på lag, så du kan regulere temperaturen.
Pris: Arrangementerne er gratis!

Kl. 12-1250 Familie Yoga med Rikke Kobæk
Til familieyoga leger vi med yogaen. Vi forvandler os til elefanter, løver, hunde, katte og flyvemaskiner, mens vi gennem historiefortælling bevæger kroppen og bruger fantasien. Vi træner vores fokus og balance, trækker vejret og slutter det hele af med at sove en dejlig yogasøvn, hvor kroppen får lov til at slappe helt af. Familieyoga er for alle, uanset om I har prøvet yoga før.

For børn 3-12 år i følge med en voksen. 

Kl. 13-1350 – Lydbad med Elin Karbech
Kom og prøv et ”lydbad”, hvor du bliver badet i lyde fra instrumenter som du måske ikke kender, krydret med færøsk sang.

Lyd og musik gør noget helt særligt for os. Du kommer med sikkerhed ud af hovedet og ned i kroppen.

Læg eller sæt dig godt til rette, nyd og tag imod sanseindtrykkene.

Kl. 14-1450 – Blid Yoga med Dorthe Andersen  
Nænsom blid yoga for dig, som måske har bøvlet lidt – eller meget, med kroppen. Bevægelserne er rolige og langsomme. Stillinger er stående, siddende og liggende.


Kl. 15-1550 – Yin Power med PernilleB
Yoga for dig, som hænger ud på sofaen, i haven, på kontorstolen, i træningscenteret, på cyklen eller bruger løbeskoene. Til dig, som gerne vil have lidt mere plads og bevægelighed i kroppen og flow i vejrtrækningen. Stillinger er siddende eller liggende.


Nyt liv på Høje Plads 
Alle lørdage i juni måned vil forskellige arrangementer danne ramme om en ny fortælling af Høje Plads som vores alle sammens park, som folkets park.   

Arrangementerne skal højne kendskabet til området som aktivt og kulturelt samlingssted og mulighederne for brugen af denne helt unikke og meget centrale park i Næstved bymidte.